Stichting

Een leven bewegen is het motto van de stichting en spoort daarmee de gebruikers van het sportcomplex De Meerpaal aan tot het actief bezig zijn in elke vorm, jong en oud.

 

De stichting stelt zich met uitsluiting van winstoogmerk als algemeen doel het geven van gelegenheid tot sportbeoefening, het bevorderen van sportbeoefening en het ondersteunen van de gebruikers van sportcomplex Meelpaal te Houten, alsmede het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De stichting tracht haar doel te bereiken door het beheren en het exploiteren van de sportvelden en het multifunctionele clubhuis op het Sportcomplex Meerpaal, ten behoeve van de gebruikmakende sportverenigingen en de ondernemers op het gebied van Sport, Zorg en Onderwijs.

 

Bestuursleden Stichting Een Leven Bewegen

 • Karin van Duuren (voorzitter)
 • Vacature (secretaris) 
 • Jeroen van Strien (penningmeester).
 • Erick Schabracq (techniek en algmeen bestuurslid) voormalig voorzitter van de Honk- en Softbalvereniging Houten Dragons en in de periode 2009 – 2012 mede verantwoordelijk voor de uitplaatsing van de honk- en softbal naar de Meerpaal.

Het bestuur kunt u bereiken door contact op te nemen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Technisch adviseur van de stichting

 • Vacature, adviseur en wordt door stichting gevraagd bij alle technische en bouwkundige aspecten van de MFA. Onze adviseur is te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zaal reservering op de Multi Functionele Accommodatie (MFA)

 • Jeroen van Rest (horeca manager), Kan u helpen met het maken van een reservering van een van de ruimtes in de MFA. Neem, alvorens contact op te nemen, eerst even de agenda door om te kijken of er ruimte beschikbaar is.

De volgende ruimtes staan tot u beschikking. De ruimtes kunnen ook worden gehuurd door derden. Hierbij zal altijd de spelregel worden gehanteerd dat de vaste bewoners van de MFA altijd voorrang zullen hebben indien reeds is gereserveerd of dat gelijktijdig een aanvraag bij de stichting binnenkomt.

  1. De Bestuurskamer (ca 10 personen)
  2. MFA Zaal 1 (ca 15 personen in U opstelling, ca 20-25 in bioscoop opstelling)
  3. MFA Zaal 2 (ca 15 personen in U opstelling, ca 25-30 in bioscoop opstelling)
  4. MFA Zaal 1 kan worden gecombineerd met Zaal 2.

Zaalreservering is te bereiken via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.